2019-04-30 06:06:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Barátaival még csak véletlenül se kössön üzletet

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars, az ön uralkodó planétája a harmadik sorsterületéről kellemesen fényszögeli a Merkúrt. Rengeteg szellemi energiája van ma, intellektuális éberségének köszönhetően könnyen megért és felfog dolgokat, és ha képes termőre fogni ezeket az energiákat, sokra viheti a mai napon.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Gondolatai ma kissé összezavarodnak, ami megnehezíti a kapcsolattartást környezetével. Könnyen félremagyarázások, félreértések csapdájában érezheti magát. Érzelmileg viszont nagyon fogékony állapotban van.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr, az ön uralkodója kellemes fényszöget alkot a Marssal, ami az ön napjegyében tartózkodik. Észjárása világos és pontos, amely elősegíti a tárgyilagos és hatékony megbeszéléseket. Kíváncsisága felélénkül, új dolgokat szeretne megtanulni. Szellemileg serkentőleg ható helyek vagy események, esetleg beszélgetések izgalmas, új gondolatokat ébreszthetnek ma önben.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold, az ön uralkodó planétája együtt áll a Neptunusszal. A legjobb lenne, ha a mai napot barátai társaságában tölthetné! Ma szívesen osztja meg érzéseit, gondolatait, de csak bizalmas, meghitt közegben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Figyeljen oda a mai napon a közösen kezelt pénzügyeire, megtévesztések, csalások vagy egyéb zavarok keletkezhetnek ezen a területen. Barátaival még csak véletlenül se kössön üzletet, egy pénzügyi félreértés tönkre teheti a jó kapcsolatukat. Egy elhunyt ismerőse hagyatékával is foglalkozhat a mai napon, különös helyzettel találhatja magát szemben.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha jogi témával kell foglalkoznia a mai napon, akkor tegye el másik napra ezt a tárgyalást, mert ma fennáll a félreértések, megtévesztések lehetősége. Az ön közvetlen környezetében lévő emberekkel sem kellene megbeszélnie semmilyen fontos dolgot!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kiváló időszak a mai nap társas érintkezésekre, pláne az őszinte eszmecserékre, ami érzelmileg vagy filozofikusan foglalkoztatja önt. Lehetősége nyílik a továbbtanulásra vagy felsőbb szintű tanulmányok folytatására, esetleg olyanra is, amit nemrégiben abbahagyott.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Legyen fokozottan óvatos ma a munkájával kapcsolatos veszélyes helyzetekben, különösen, ha valamilyen módon a közlekedés is érintve van ebben. Ma úgy találhatja, hogy számos elképzelése változtatásra szorul, legalábbis kihívások érhetik ezen a téren. Ne próbálja meg saját gondolatait másokra ráerőltetni!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Legyen körültekintő a súlygyarapodását illetően, különösen a zsíros ételek fogyasztását kerülje. Ma rájöhet arra, hogy milyen fontos az ön számára az otthona, egyáltalán, milyen jó a családtagjai körében lenni, és ma értékelni tudja, amije van.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szomszédaival most nincs túl harmonikus viszonyban, valami kellemetlenséget okoztak önnek, esetleg megrongáltak valamit az otthona körül és a kárt nem akarják megtéríteni. Sőt le is tagadhatják, hogy ők tették, ön emiatt sokat stresszel, de sajnos nem tud ellene tenni semmit, mert nem tudja bizonyítani.

 

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon ön anyagi értelemben a föld felett jár kilométerekkel, semmilyen reális alapja nincs annak, hogy pénzügyi elképzelései valóra váljanak. Az lenne a cél, hogy tárgyilagos szemléletet alakítson ki az anyagi jólét fogalmáról. Jó, ha veszteség nem éri a mai napon!

 

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön első sorsterületén együtt áll a Hold a Neptunusszal. Idealizmusa annyira túlteng, hogy ez már kezdi hátrányosan érinteni az életét, próbáljon meg a földön járni és kerülje a gyors meggazdagodást ígérő trükköket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: